Maakt connectie met SQLite database. Registreert het bezoeken van de web-page Background | Gerard Jan's Website
>> Hobby site van Gerard Jan, Ondersteuning 55+, Ondersteuning Cheops-bewoners, Aquarellen van mijn vrouw, Ondersteuning gebruikers Apple devices, Bierbrouwen en Whisky proces <<
“Menu Gerard Jan”

Menu keuze:

Keuze toets "Inloggen Cheops"
Keuze toets "55 plus"
Keuze toets Johanna
Keuze toets "Opleiding 55+"
Keuze toets Hobby Gerard Jan
Keuze toets "Home"
Welkom familie: bezoeker Gerard Jan

Mededelingen:

foto "Ontwerper en Eigenaar web-site"
Privé:
Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Gerard Jan de Brieder Sr., ben geboren in ’s-Gravenhage op 4 Mei 1954. Heb me altijd geconcentreerd op uitdagende IT-processen. Ik hou van het leven en de natuur in de meest uitgebreide interpretatie, dit zal u ook weer tegen komen op deze web-site.
Stacks Image 84866
Ik heb een eigen bedrijf “Key Engineering” gehad welke gespecialiseerd was in NOVELL-NETWERKEN. Door de recessie ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar vast werk en in dienst gegaan bij Datex. Dit was toen het einde voor mijn eigen bedrijf, maar weer een opstap naar nieuwe uitdagingen. Ik heb voor mijn werk als project manager, veel gereisd naar diverse locaties in Europa en Saoedi Arabië.
Als laatste ben ik Business Unit Manager Operations geweest, bij een toon aangevend financi
eel administratief bedrijf.
Wilt u meer over mijn arbeidsverleden weten, kijk dan bij Key-Engineering.nl .
(Nostalgie of Wens voor voortzetting? Wie weet.)
Ik ben geopereerd aan een tumor op de hersenstam, toen ik 50 moest worden, (een levensgevaarlijke operatie met slechte vooruitzichten) en dit is, wonder boven wonder, goed afgelopen ondanks de slechte voorspellingen.
Ik ben een zeer actief persoon en heb deze energie (die ik voor de operatie had), niet meer terug gekregen .
Helaas heb ik zeer recent (2012),
een dubbele herseninfarct gehad en dit ging ten koste van mijn baan (helaas afgekeurd). Ik heb daar alle begrip voor, echter je mist zo’n enerverende baan en de sociale contacten wel, daar ik in de ochtend niet meer functioneer en mijn rust erg nodig heb.
Weert appartementen
Om er weer boven op te komen, had ik mij 3 jaar ten dienste van de bewoners gesteld als voorzitter van de bewonersvereniging in het Complex met 22 appartementen, waar ik toen woonde. Hier heb ik veel resultaten bereikt voor de bewoners en de woningcoöperatie, die het woningcomplex bouwde en verhuurde maar ook in mijn eigen functioneren ging het weer beter.
Dit heb ik nu overgedragen, aan andere geschikte bewoners kandidaten, op dat complex.
Het is altijd een kunst, om zaken goed te formuleren en daarmee de steun te worden van alle bewoners en woningcoöperatie, waarbij je problemen en uitdagingen oplost voor zowel bewoners als de woningcoöperatie.
Sfinx-nieuw
Ik zorg voor informatie, waar bewoners wat aan hebben, zoals, de tabbladen: “Cheops bewoners”, of Handleidingen apparatuur.
Ook ben ik bezig met de omgeving van Zeewolde, zoals
“Uitgaan” voor onze doelgroep en “Bewegen 55+”.
Verder vindt u belangrijke Contacten, zodat u snel verbinding maakt (MAIL) met betreffende instanties! Ook leuk en interssant zijn de foto's die gemaakt zijn tijdens de bouw, veel plezier. Ik sta altijd klaar, om een helpende hand te bieden bij de bewoners, als er problemen zijn met de techniek, die in het appartement aanwezig is of algemene zaken in het gebouw, die verbeterd kunnen worden.
Schema Stroomverbruik opbrengst
Mijn interesse in Duurzame energie en Spreadsheets om zaken in beeld te brengen, heeft geleidt tot een handleiding om de zonnepanelen aan te sluiten op uw interne WiFi netwerk, zodat u life kunt zien wat de zonnepanelen opbrengen. Ook heb ik een spreadsheet geschreven voor de bewoners om duidelijk te zien wat er aan energie binnenkomt, wat er teruggeleverd wordt en wat er gebruikt wordt aan energie in het appartement (gratis). Deze downloads van spreadsheets, vindt u ook binnen de TAB Hobby en Zonnepanelen.
Ik ontwerp in mijn vrije tijd als Hobby nu website’s, zoals u ook ziet aan deze site. Deze is geschreven met PHP, HTML, CSS, Javascript Sqlite en het pakket Rapid Weaver, waar ik al wat jaren ervaring in heb. Het is niet echt een professionele site, maar het functioneert.

Verder begeleid ik mensen in de
digitale Apple wereld, daar het steeds moeilijker wordt voor 55+ers die geen ervaring hebben in de digitale wereld, om nog contact te krijgen met instanties zoals; zorgbedrijven, belastingdienst, gemeentes en andere bedrijven.
Kom gerust eens langs, voor een informatief gesprek als u hier behoefte aan heeft.
Swift logo
Ik ben Swift aan het leren, om mijn hoofd actief te houden. Ik probeer een wens in vervulling te brengen, door een app te schrijven voor het platform iOS van Apple. Deze app moet een geheugen steun worden voor patiënten (zoals ikzelf), die medicijnen in moeten nemen en hun hartslag, bloeddruk gewicht etc. bij willen houden, voor het bezoek aan artsen.
Een soort priv
é patiënten dossier.

Het is echter moeilijk, om deze kennis van Swift, vast te houden in mijn situatie (korte termijn geheugen is behoorlijk beschadigd door de herseninfarcten). Ondanks deze handicap, ga ik het proberen uit te voeren, wie weet, lukt het ook nog.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning."