>> Hobby, hier vindt U zaken waar ik meebezig ben (geweest), zoals: deMazda MX5, Mazda 3 Skyactive-X sedan, Bierbrouwen (2017), Blu_ray speler op MacBookPro (2007), Intruder (2001), Zonnepanelen verbinden met PC, Smart TV (2017), Aquarium (mei 2017), Whisky proces <<

Menu keuze:

“Hobby”
Keuze toets "Mazda algemeen"
Keuze toets "Suzuki Intruder 700"
Keuze toets "Smart-TV"
Keuze toets "Bluray speler"
Keuze toets "Zonnepanelen"
Keuze toets "Aquarium"
Keuze toets "Bierbrouwen"
Keuze toets "Whisky proces"
Keuze toets ""
Keuze toets ""
Welkom:

Mededelingen:

Keuze: toetsen

Keuze toets ""
In dit menu vindt u keuze toetsen, waarmee u uw keuze kunt maken over de verschillende onderwerpen op de website. U kunt op deze toetsen klikken met uw muis om naar het onderwerp te springen.
Keuze toets "Mazda Algemeen"
Mazda.
Hier krijgt u de keuze tussen twee mooie opties van Mazda n.l.:
 • Mazda MX5 Roadster (Executive 1.8 Limited edition)
 • Mazda 3 Skyactiv X 180pk Sedan


Keuze toets "Suzuki Intruder"
Suzuki Intruder 700 “Chopper”.
Een mooie “Custom Bike" om lekker te ontspannen in de vrije natuur!
Keuze toets "Smart-TV"
Smart-TV.
Ik neem u mee met de keuze van een nieuwe Smart-TV
Keuze toets "Bluray speler"
Bluray speler.
Voor het afspelen van films via de Mac mini server op de HD-TV 42”, het branden van grote bestanden op CD voor back-up, of gebruiken op je MacBook Pro.
Keuze toets "Zonnepanelen"
Zonnepanelen.
U bent duurzaam bezig (zonnepanelen), maar wilt u dit ook grafisch in beeld brengen en kijken wat het opleverd?
Het eerste Spreadsheet is gereed en kan gebruikt worden om uw Stroomverbruik, Zonnepanelen opbrengst, Gasverbruik en Waterverbruik bij te houden.

Keuze toets "Aquarium"
Aquarium.
Ik ben bezig met een Aquarium te selecteren voor in mijn woonkamer en neem u mee in mijn beslissingsmomenten en afwegingen
Keuze toets "Bierbrouwen"
Zelf Bierbrouwen.
Lees gezellig mee, wat ik aankoop en gebruik om tot een eindresultaat te komen.
Het gaat mij, vooral om het proces te leren en komt er een lekker biertje uit, dan is dat meegenomen
😇.
Keuze toets "Whisky"
Whisky.
Ik neem u mee in het whisky proces en alles wat er omheen gebeurd.
Stacks Image 28
Mocht u onverhoopt fouten tegenkomen, zend dan even een mailtje naar website beheerder, bedankt voor uw interesse.

Besproken onderwerpen :

 • Mazda:
  • Het hoe en waarom, van een eenvoudige Mazda MX5 Roadster met grote ambities, zoals ik die ook heb. Het vervoermiddel, om met z’n tweeën de wereld te verkennen, als je eindelijk tijd voor jezelf hebt. Het is een auto om van de natuur en waterrijke omgevingen te genieten, zonder teveel onkosten te hebben. Omdat het een roadster is, leent deze auto zich uitstekend voor puzzelritten etc.. Na 12 jaar veel plezier gehad te hebben met een probleemloze MX5 zijn we toe aan weer een ander avontuur bij Mazda n.l.:
  • De Mazda 3 sedan met een zuinige Skyactiv-X motor en een M-Hybrid systeem. Hiermee denken we zowel aan de natuur en het milieu als onze ambities, de Mazda 3 geeft veel rust in het compartiment en heel veel overzicht en veiligheid aan de chauffeur. Je hoeft zeker niet in te leveren op sportief rijden want er zit 180 PK onder de motorkap. Veel lees plezier!
 • Wat aardige foto’s van mijn laatste motor de “Suzuki Intruder”.
 • Ik had een Sharp Aquos TV, maar deze is nu 10 jaar en ik wil hem vervangen, daar de beeldkwaliteit nu achteruit gaat. Ik werkte met verschillende Apple apparaten op de TV en dat wil ik nu weer. Daarnaast, zijn er Smart TV’s, die allerlei leuke mogelijkheden hebben en dat gaan we ook proberen. ;). Lees maar even gezellig mee, welke Smart TV ik nu gekocht heb en welke overwegingen ik gemaakt heb.
 • Blu-ray speler:
  • Ik had behoefte aan een Blu-rayspeler en ben gaan zoeken naar een externe speler, die zonder voeding zowel dvd's afdraait als hij aangesloten is op mijn Laptop (MacBook Pro (2010) als wel aangesloten staat op mijn Mac Mini server, die als Multi Mediaserver geconfigureerd is. Daarnaast is een blu-rayspeler ook nog interessant om een BackUp te maken.
 • Duurzame Energie:
  • Om u te helpen om de Nuts-voorzieningen in beeld te brengen samen met Duurzame energie, zoals zonnepanelen.
  • Mijn interesse, in Duurzame energie en Spreadsheets, om zaken in beeld te brengen, heeft geleidt tot een handleiding om de zonnepanelen aan te sluiten op uw interne WiFi netwerk, zodat u life kunt zien wat de zonnepanelen opbrengen.
  • Ook heb ik een spreadsheet geschreven voor de bewoners om duidelijk te zien wat er aan energie binnenkomt en wat er wordt teruggeleverd aan de energiemaatschappij. Verder laat ik u ook zien wat er aan zonne-energie gebruikt wordt in het appartement (Gratis, rechtstreeks van de zonnepanelen).
  • Wilt u de handleiding lezen, om uw netwerk te verbinden met uw modem, dan moet u lid worden van de Cheops bewoners club.
 • Tropisch Aquarium:
  • Ik heb al jaren weer zin, om mijn oude Hobby op te pakken maar had er geen tijd voor. Nu echter, heb ik eindelijk weer tijd om met een Tropisch aquarium te beginnen en wil ik u meenemen in de beslissingsmomenten en afwegingen, die hiermee gepaard gaan. Misschien heeft u hiermee ook een mooie leidraad om deze mooie Hobby te starten.
 • Zelf Bierbrouwen:
  • We gaan proberen zelf bier te brouwen (binnenkort, juni 2017), hier laat ik u gezellig meelezen over de resultaten (ook als het mislukt).
 • Whisky:
  • Ik ga proberen u mee te nemen in het distillatie proces van Whisky en het onderscheiden, proeven van whisky. Hier zal ik de nadruk leggen op SINGLE MALT WHISKY. ook kunt u een schema downloaden, waar mijn beoordelingen staan, deze kunt u voor eigen smaak aanpassen. Verder zitten er linkjes naar de distilleerderijen van de whisky’s