Maakt connectie met SQLite database. Registreert het bezoeken van de web-page Bergen Oostenrijk | Gerard Jan's Website
>> De bergen in Oostenrijk. <<

Menu keuze:

“Bergen Oostenijk”
Keuze toets "Hobby"
Keuze toets "Mazda"
Keuze toets "Bluray speler"
Keuze toets "Smart TV"
Keuze toets "Aquarium"
Keuze toets "Intruder"
Keuze toets "Bierbrouwen"
Keuze toets "Whisky"
Keuze toets "Zonnepanelen"
Keuze toets "Home"
Welkom: bezoeker Gerard Jan

Mededelingen:

Vrije natuur:

Ontspannen in de natuur!

De natuur is toch een van de spannendste onderwerpen in de fotografie. Daarnaast geeft het veel ontspanning en voldoening als ik weer eens erop uit geweest ben.
Ik ben zojuist begonnen met het publiceren van mijn natuur foto’s (27-03-2017), eindelijk heb ik daar dan de tijd voor.
U zult nu nog wel veel beweging merken van de verschillende foto’s en teksten, dat is inherent aan het opstarten van een nieuw onderwerp. Ik hoop dat ik u veel plezier geef met het waarnemen van deze foto’s, heeft u opmerkingen dan kunt u deze kenbaar maken aan de web-beheerder en zal ik er alles aan doen om het te verbeteren.
De Mazda MX5 en de Suzuki Intruder staan dicht bij de natuur, de Mazda omdat het een cabrio is en de Intruder omdat deze zeer stil is.
Na een mooie plek te hebben ontdekt, moet ik de benenwagen activeren en ga ik de natuur in om dichterbij die mooie kiekjes te maken. Mijn liefhebberij qua onderwerpen zijn;
wilde bloemen, beekjes, bergen en natuurlijk alles wat de natuur aan gaat.
Voor het reinigen van de geest zijn deze onderwerpen uitermate geschikt, helemaal als alle stads geluiden verdwijnen en de vogels hun lied laten horen of de beekjes zacht kabbelen aan je voeten.
Ik heb mooie ritten gemaakt in Oostenrijk, Luxemburg, de Ardennen, België, en Duitsland langs de Moesel.

Het Hollandse landschap, waar je lekker langs de grote rivieren kan rijden zoals de IJssel, de Waal, de Lek, de Rijn de Maas. Ook het IJssel meer en de Vecht is een mooie omgeving om met de MX5 of de motor rustig te rijden. Verder het mooie landschap in Limburg, het Drie landen punt, Arcen de prachtige tuinen zeker aan te raden.
Live for today !