Maakt connectie met SQLite database. Haal_bezoekers_aantallen op Maakt connectie met SQLite database. Registreert het bezoeken van de web-page Swift | Gerard Jan's Website
>> Swift <<

Menu keuze:

“Swift”
Stacks Image 32843
Keuze toets "Swift E-Books"
Stacks Image 32925
Keuze toets "iOS accademie You tube"
Keuze toets "Home"
Welkom: bezoeker Opleiding

Mededelingen:

Ik ben begonnen met een nieuwe (open source) programmeertaal “Swift” op 1 august 2015, Met deze programmeertaal kan je app’s schrijven voor iPad, iPhone and later zelfs voor andere omgevingen.

Een korte inleiding van mijn “Swift” studieMijn nieuwe uitdaging is de cursus Swift te gaan volgen, ik had altijd al iets willen doen in een object georiënteerde taal. Echter door de snelheid van mijn ontwikkelingen in het zakenleven, is het er nooit van gekomen.
Ik vond een nieuwe uitdaging: het leren van de programmeertaal “Swift". Een object georiënteerde programma taal.
Ik wilde dit doen in mijn moeders taal (Nederlands) daar het al moeilijk genoeg is, om dit eigen te maken op mijn leeftijd (61).
Ik vond een video cursus uitgegeven door iOS-Academy. De oprichter van deze academie is Roelf Sluman.

De volgende LINK zal je meer informatie verstrekken over iOS-academie. De cursus is makkelijk te volgen, ook als je geen ervaring hebt met programmeren. (Het zal natuurlijk wel helpen als je ervaring hebt met programmeren). Het is prettig om het boek te kopen "Apps bouwen met Swift en Programmeren met SWIFT 1" het is een E-Book, als je een iPad of een Macbook hebt, kun je het lezen met de app: “iBooks”. je vind dan meer achtergrond informatie en uitgebreide begeleiding na de video cursus gevolgd te hebben. Er is ook een forum, waar je met medestudenten en proffessionals kunt overleggen over je moeilijkheden in programmeren met Swift. Je kunt ook vragen stellen over de gevolgde cursus of boeken. In de meeste gevallen heb je binnen twee dagen antwoord. (Succes).
Hier vindt je de
syntax van Swift, dat is erg handig.
Er zijn ook nog andere
Swift forums. Ook hier kun je samen met anderen je problemen met de Swift programmeertaal bespreken.